پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

آیت الله دشتی در صلاحیت مرجعیت بود اما خودش از این مسئله دوری می‌کرد.

آیت­الله نمازی در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی علمی و اخلاقی آیت الله دشتی اظهار داشت: با این عالم فقید از سال 1341 آشنا هستم و چندین سال با ایشان در مدرسه صدر نجف اشرف بودم.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به شخصیت آیت­الله دشتی(ره)، ابراز داشت: ایشان شخصیتی برجسته، فقیهی تمام عیار به معنای جامع کلمه، فقیه علی­الاطلاق، عارف به مسائل معنوی و عرفانی، در بعد عبادت عابد، در بعد اعراض از دنیا زاهد و بی­اعتنا به این دنیا بودند.

وی با اشاره به ناشناخته­بودن این عالم فقید، خاطرنشان ساخت: ایشان در صلاحیت مرجعیت، از مصادیق أجلی بودند؛ اما خودشان از این مسئله اعراض داشته و به حاشیه می‌رفتند.

*اساتید مرحوم آیت­الله دشتی(ره)

امام جمعه کاشان با اشاره به اساتید مرحوم آیت­الله دشتی(ره)، اذعان داشت: این عالم فقید از محضر حضرات آیات مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاء عراقی، مشکینی، سید ابوالهادی شیرازی و... تلمذ نمود.

امام جمعه کاشان افزود: این عالم فقید در نجف اشرف مورد تکریم مراجعی نظیر مرحوم حکیم، خویی و... بودند.

*شرح بر لمعه شهید ثانی(ره)، یکی از تألیفات مرحوم آیت­الله دشتی(ره)

عضو خبرگان رهبری با اشاره به تألیفات مرحوم آیت­الله دشتی(ره)، تصریح کرد: ایشان یک دوره شرح بر لمعه شهید ثانی(ره) را به عربی و عمیق تألیف کردند که به لحاظ عمق علمی فقط قابل استفاده برای اساتید است.

وی با اشاره به ویژگی­های بارز مرحوم آیت­الله دشتی(ره)، بیان داشت: آن مرحوم غیر از ابعاد علمی، دارای خصائص و ویژگی­های خاصی بودند که یکی از آنها ساکت و آرام بودن این عالم فقید بود و ایشان در هر فضایی که احتمال می­دادند خبری در آن باشد، خود را کنار می­کشیدند و به هیچ وجه اهل مطرح‌شدن نبودند.  

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha